Nu er hjertestarteren kommet op.

Skabet sidder til venstre for døren ind til genbrugsrummet, og skabet er altid uaflåst. Når man åbner det, kommer der en hyletone, men hvis man har brug for hjertestarteren, skal man bare ignorere hyletonen, gribe hjertestarteren og bringe den derhen hvor der er brug for den. Den instruerer selv om hvad man skal gøre, når man åbner den.

På beboermødet i september var der røster fremme om at det ville være godt hvis hjertestarten var placeret midt i bebyggelsen, fx på en pæl ved ladestanderne. Det er imidlertid ikke samme slags strøm der bruges til biler (vist jævnstrøm) og hjertestartere (vist
vekselstrøm), og det er afsindigt dyrt at få trukket kabler ud til fritstående steder. Som det vist også kom frem på beboermødet, ønsker Bispebjerg Bakke I/S ikke at der sættes noget op på selve bygningen. Derfor blev det til placeringen på genbrugsbygningen.

I januar var vi en 10-stykker der blev udlært i at bruge den. Der kommer et nyt kursus næste vinter, og man kan også have brug for genopfriskning. Jeg melder ud når tiden nærmer sig.

Elisabeth (18M)