Så er det snart tid til årets hyggeligste dag: Bakkens loppemarked!
Det foregår lørdag 20. august kl. 10-17 på plænen ved legepladsen.

Kom og køb naboernes lopper! Der er hoppeborg, gratis øl og sodavand, gratis slushice og popcorn, samt mulighed for at grille sit eget medbragte kød og tilbehør. Beboerrepræsentationen står for lidt ketchup og tilbehør.

Inviter venner og familie til en hyggelig dag i solen. Ved heldagsregn aflyser vi. Grillen er klar kl. 12.

Vi har brug for frivillige. Der er allerede flere, som har skrevet, at de gerne vil give en hånd med i boderne. Så skriv direkte til mig. Så får du en time, hvor du skal skænke slushice eller lange popcorn over disken.

Som noget nyt søger vi også et par frivillige, som kan hjælpe med oprydning kl. 17. Så bliver vi hurtigt færdige. Så stort karma-skud ud til dem, der melder sig.