Kære 60plussere

Det er nu ca. 1 1/2 måned siden, at vi havde vores seneste fællesspisning i Bispebjerg Kulturcenter. Denne gang var vi i alt 13 deltagere. 6 fra gruppen måtte desværre melde afbud.

Maden var atter i top og samværet var hyggeligt og givende. Vi blev underholdt af 5 meget dygtige unge kvinder fra Sct. Annæ Gymnasium. De forkælede os med at synge de bedste af forårets sange for os. Sikke de kunne synge!!!!!

Vi havde i pausen mellem forret og hovedret en kort drøftelse af mulige fremtidige tiltag/interessegrupper og vores fællesspisninger med eller uden kulturelle indslag. Her følger Hanne Simonsens sammendrag af drøftelsen:

Der var enighed om til næste sammenkomst at starte med et fælles “kulturelt” arrangement. Det kunne være en koncert i Grundtvigskirken, et museumsbesøg, eller besøg i en velfærdsteknologisk lejlighed o.l.

Initiativgruppen kommer med et par forslag, men alle er velkomne til at byde ind.

Vedr. etablering af “minifællesklubber”: Der var forslag om at etablere en læseklub, en sy-strikkeklub, teaterklub, motionsklub, gå-klub m.m.

Hvis 4-5 personer ønsker at deltage i en sådan miniklub, kan de henvende sig til Hanne Simonsen, der vil være behjælpelig med opstarten (telefon 29 26 69 13).

Husk, at hver af jer kan skrive til de andre på 60plus@bispebjergbakke.net med ideer eller kommentarer.

Den nuværende “initiativgruppe” fortsætter og vil offentliggøre datoen for novemberarrangementet, når sommeren går på hæld.

Rigtig god sommer til alle???

På gruppens vegne
Bente Hunding