Jeg har fået en forespørgsel fra Munkeruphus:

Udstillingsstedet Munkeruphus åbner i maj første udstilling om Bjørn Nørgaards arkitektoniske arbejder igennem hans livslange virke. I den forbindelse produceres der en lille formidlingsfilm, hvor Bjørn Nørgaard interviewes om sit arbejde med arkitektur, og hvor vi også gerne vil have optagelser med fra hovedværket Bispebjerg Bakke. I den forbindelse vil vi gerne have mulighed for optagelser både indenfor og udenfor, og også meget gerne inde i et par lejligheder for at se hvordan de bebos idag, og evt. spørge beboerne om, hvordan det er at bo i boligbebyggelsen Bispebjerg Bakke. Mere info om Munkeruphus og udstillingenwww.munkeruphus.dk

Mange gode hilsener og tak

Line

Line Kjær

Kunstnerisk leder
Mobil: +45 2636 7939

M U N K E R U P H U S
Munkerup Strandvej 78
3120 Dronningmølle

Kontakt mig, hvis dette har jeres interesse.

Ørni