Ørni og Allan har før weekenden hængt en seddel op i storskraldsrummet, hvor de beder om, at man om muligt ikke stiller møbler og lign., men i stedet bruger de 5 minutter ekstra det tager at køre det på nærmeste genbrugsstation. Alligevel er rummet mere proppet end jeg længe har set det med møbler, madrasser mv. søndag aften. Tit står der møbler og andet, der ikke fejler noget. Brugbare ting, som andre kunne få gavn og glæde af, hvis de blev kørt på en genbrugsstation.

Ofte er der også smidt pap, plastik, jern og tøj ud i containerne, der står lige inden for døren. Jeg ved at Ørni og Allan jævnligt bruger tid på at sortere det fra, der burde være smidt i andre containere. Hvorfor ikke bruge de 2 minutter, det tager at sortere affaldet i de rigtige containere. De står jo i sammen rum. Bortset fra containeren til tøj, den står tre minutter væk på Lersø Park Alle. Det er ikke Ørni og Allans job at rydde op efter os.

Og nu vi er ved det, kan vi så ikke også blive bedre til at bruge byttereolen til det, den skal bruges til. Jeg ser en tendens til, at der oftere bliver stillet ting, som er i stykker eller blot skulle være smidt ud, såsom smadret service, tomme syltetøjsglas, madvarer mv. Jeg er stor tilhænger af en byttereol, men her bør kun sættes ting, som IKKE er i stykker. Jeg beklager det sure opstød, her mandag morgen. Men vi må kunne gøre det bedre ?