Her pĂĄ Bakken er vi heldige at have smĂĄ, private havestykker pĂĄ henholdsvis SkrĂĄningen og i Vildnisset. Hvert ĂĄr er det muligt at blive skrevet pĂĄ venteliste til en have – og det er nu tid igen 🙂

Jeg er ansvarlig for ventelisten, sĂĄ skriv til mig pĂĄ ronjamannov@gmail.com, hvis du er interesseret i en have – angiv om du bĂĄde er interesseret i Vildnisset og/eller pĂĄ SkrĂĄningen. Skriv venligst dit husnr. og e-mailadresse i mailen.

Det er en smule krævende at holde have, så overvej grundigt om du er helt sikker på, at du vil bruge haven, passe og pleje den, deltage i fælles havedage, mv. Det er et krav fra bestyrelsens side at vi holder haverne pænt og bruger dem aktivt.

Interesseret? Send mig en email senest tirsdag d. 1. marts (man kan også blive skrevet op efterfølgende). Efter denne dato gør jeg status og finder ud af, hvor mange haver der er ledige.

Jer der bliver tilbudt en have, fĂĄr besked efter den 1. marts.

Spørgsmål er velkomne over email.

Til jer der allerede har haver: Husk at tjekke jeres email 🙂

/ Ronja