Her pĂ„ Bakken er vi heldige at have smĂ„, private havestykker pĂ„ henholdsvis SkrĂ„ningen og i Vildnisset. Hvert Ă„r er det muligt at blive skrevet pĂ„ venteliste til en have – og det er nu tid igen 🙂

Jeg er ansvarlig for ventelisten, sĂ„ skriv til mig pĂ„ ronjamannov@gmail.com, hvis du er interesseret i en have – angiv om du bĂ„de er interesseret i Vildnisset og/eller pĂ„ SkrĂ„ningen. Skriv venligst dit husnr. og e-mailadresse i mailen.

Det er en smule krÊvende at holde have, sÄ overvej grundigt om du er helt sikker pÄ, at du vil bruge haven, passe og pleje den, deltage i fÊlles havedage, mv. Det er et krav fra bestyrelsens side at vi holder haverne pÊnt og bruger dem aktivt.

Interesseret? Send mig en email senest tirsdag d. 1. marts (man kan ogsÄ blive skrevet op efterfÞlgende). Efter denne dato gÞr jeg status og finder ud af, hvor mange haver der er ledige.

Jer der bliver tilbudt en have, fÄr besked efter den 1. marts.

SpÞrgsmÄl er velkomne over email.

Til jer der allerede har haver: Husk at tjekke jeres email 🙂

/ Ronja